Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Verzorgde wenkbrauwen zorgen al snel voor een verzorgde eerste indruk van het gezicht. Bij het aanbrengen van de hairstrokes houden we rekening met de vorm van je gezicht. Zo corrigeren we dunne en onregelmatige wenkbrauwen en de wenkbrauwen krijgen meer symmetrie. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen kan je bij vrouwen en mannen mooi camoufleren.

Wat is microblading?

Microblading is semi-permanente make-up, waarbij met mesjes hairstrokes worden aangebracht. De hairstroke techniek is een relatief nieuwe techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen.  Deze mesjes bestaan uit flinterdunne naaldjes, waarbij één voor één lijntjes met natuurlijk pigment in de vorm van haartjes net onder de bovenste huidlaag worden aangebracht. Met de hand worden er strokes in de vorm van haartjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft. 

Waar dient u vooraf rekening mee te houden?

Deze zijn belangrijk voor de beste resultaat. Gebruik geen bloedverdunnende middelen, zoals aspirine, alcohol en drugs dit kan ervoor zorgen dat u huid sneller bloedt tijdens de behandeling, waardoor het pigment minder goed hecht.

Daarom raden wij aan minstens 24 uur, maar liefst 48 uur voor de behandeling deze middelen dan ook te vermijden. Paracetamol mag wel. Als u andere bloedverdunnende medicijnen gebruikt kunt u dit beter vooraf overleggen met de behandelend arts of specialist.

Microblading behandeling

Nadat we uitgebreid met je hebben gesproken over de wenkbrauwen, de vorm, de kleur en het gewenste resultaat gaan we aan de behandeling beginnen. We zullen eerst je wenkbrauwen grondig reinigen. Hierna volgt het uittekenen van de wenkbrauwen op je gezicht, dit staat ook wel bekend als brow mapping. Met een speciale techniek meten we de wenkbrauwen nauwkeurig uit en bepalen we de ideale vorm. Hierna volgt het zetten van de hairstrokes. Het pigment wordt aangebracht en we maken de wenkbrauwen schoon met een speciale reiniger. Deze reiniger gaat het bloeden tegen en zorgt ervoor dat er geen korstjes ontstaan. Wanneer we de complete wenkbrauwen hebben gezet maken we alles nog een keer goed schoon. Als laatste zullen we een voedende crème aanbrengen op de wenkbrauwen en deze kun je in de dagen erna zelf ook nog aanbrengen.

Wat kan je verwachten na de behandeling?

Na de behandeling moet je rekenen op een kort herstelproces. De uiteindelijke kleur van de wenkbrauwen is de eerste dagen nog niet helemaal duidelijk. Daarom zal in eerste instantie zal de kleur wat donkerder zijn. Het kan gebeuren dat er wat korstjes ontstaan op de wenkbrauwen, deze zullen na enkele dagen loslaten en wellicht heb je het gevoel dat het pigment lichter aan het worden is, dit hoort bij het proces en is niets om je zorgen over te maken. Mocht het toch echt te licht uitvallen op sommige plekken, dan zullen we dit in de nabehandeling bijwerken. Na de complete behandeling zal het resultaat van microblading gemiddeld tot 1 jaar zichtbaar blijven. Dit is afhankelijk van de blootstelling van de klant aan de zon en de weerstand tegen pigment. Hierna is het mogelijk om een touch up in te plannen. Tijdens de touch up worden de wenkbrauwen weer netjes bijgewerkt.

Prijzen

Microblading € 295,-

Touch Up* Microblading tot 6 maanden € 50,-

Touch Up* Microblading tot 9 maanden € 90,-

Reserveer

* Touch Up: Microblading bij een andere salon gezet, reserveer eerst een intake

Intake Microblading – Reserveer Gratis

 Microblading in Haarlem & Beverwijk bij de Huidspecialist