Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Bij Huidspecialist begrijpen we dat uw huid uw kostbaarste bezit is, en zijn we toegewijd aan het bieden van de allerbeste zorg om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Onze gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen zijn ontworpen om uw huid te verzorgen, te herstellen en te verjongen, zodat u straalt van binnenuit.

Onze toegewijde professionals streven ernaar om uw huid te verjongen en te revitaliseren met zorgvuldig samengestelde behandelingen. Of u nu op zoek bent naar huidverbetering, huidvernieuwing of een moment van pure ontspanning, wij bieden een scala aan behandelingen die aan uw individuele behoeften voldoen.

Voorafgaand aan een gezichtsbehandeling bepalen wij samen met u wat uw specifieke wensen zijn, welke behandelingen en producten het meest geschikt zijn voor uw huid.


HUIDVERZORGING


CARE TREATMENT – 45 MIN – €60

Een behandeling die zowel reinigend als verzorgend werkt. Het bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een serum om de huid te voeden en te hydrateren, een masker geschikt voor jouw huidtype en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

CARE & RELAX TREATMENT – 60 MIN – €75

De care and relax treatment biedt dezelfde voordelen als de care treatment, maar gaat net nog een stapje verder. Naast de standaard behandeling geeft de specialist een ontspannende massage voor het gezicht, de nek en het decolleté. Dit helpt om de bloedsomloop te stimuleren, de ontspanning te bevorderen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren.

Reserveren

EXTRA OPTIE: STOMEN in een CARE TREATMENT – €7,50


HUIDVERBETERING


IMPROVE TREATMENT – 50 MIN – €95

KEUZE UIT ÉÉN AHA PEELING OF SPECIAAL MASKER/CHOLLEY PROGRAM OF HUIDVERBETERENDE/LIFTENDE MASSAGE

De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een AHA peeling of een intensief gezichtsmasker of een huidverbeterende/liftende massage om de bloedcirculatie te verbeteren en de huid te verstevigen en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

IMPROVE & LIFT TREATMENT – 65 MIN – €110

KEUZE UIT TWEE SPECIALISATIES EEN AHA PEELING EN/OF SPECIAAL MASKER/CHOLLEY PROGRAM EN/OF HUIDVERBETERENDE/LIFTENDE MASSAGE

De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een AHA peeling en/of een intensief gezichtsmasker en/of een huidverbeterende/liftende massage om de bloedcirculatie te verbeteren en de huid te verstevigen en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

IMPROVE & RENEW TREATMENT – 80 MIN – €125

EEN AHA PEELING EN SPECIAAL MASKER/CHOLLEY PROGRAM EN HUIDVERBETERENDE/LIFTENDE MASSAGE

De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een AHA peeling en een intensief gezichtsmasker, een huidverbeterende/liftende massage om de bloedcirculatie te verbeteren en de huid te verstevigen en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren


HUIDVERNIEUWING


REGENERATE & RESET TREATMENT – 45 MIN – €80

Boost de huid met onze regenerate behandeling. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, n.a.v. de huidanalyse wordt er gekozen uit 1 van de REGENERATE onderdelen, een serum om de huid te voeden en te hydrateren, een passend créme masker voor bijvoorbeeld extra hydratatie, exfoliatie, verzachtende werking en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

REGENERATE & REPAIR TREATMENT – 60 MIN – €100

Boost de huid met onze regenerate behandeling. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, n.a.v. de huidanalyse wordt er gekozen uit 2 van de REGENERATE onderdelen, een serum om de huid te voeden en te hydrateren, een passend créme masker voor bijvoorbeeld extra hydratatie, exfoliatie, verzachtende werking en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

REGENERATE & RENEW TREATMENT – 75 MIN – €115

Boost de huid met onze regenerate behandeling. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, n.a.v. de huidanalyse wordt er gekozen uit 3 van de REGENERATE onderdelen, een serum om de huid te voeden en te hydrateren, een passend créme masker voor bijvoorbeeld extra hydratatie, exfoliatie, verzachtende werking en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

REGENERATE ONDERDELEN:


HUIDPROBLEMEN


CURE & RESET TREATMENT – 45 MIN – €65

Herstel de huid met de cure treatment. Het bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een serum om de huid te voeden en te hydrateren, een masker geschikt voor jouw huidtype en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

CURE & REPAIR TREATMENT – 50 MIN – €95

Herstel de huid met de cure treatment. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een intensief gezichtsmasker en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

CURE & RENEW TREATMENT – 65 MIN – € 110

Herstel de huid met de cure treatment. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een AHA peeling, een intensief gezichtsmasker en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

GERICHT OP:

 • Zeer Gevoelige Huid
 • Acne


ONDERDELEN VAN DE BEHANDELING:

BEGRIP EN DOELSTELLINGEN


Inzicht in de onderdelen van onze behandelingen is essentieel om te begrijpen wat elke stap bijdraagt aan de algehele welzijn en schoonheid. Hieronder leggen we uit wat elk onderdeel precies inhoudt en welk specifiek doel het dient:

 • Oppervlakte reiniging – Dit is de eerste stap om uw huid voor te bereiden. Tijdens deze fase verwijderen we zachtjes oppervlakte onzuiverheden, make-up resten en overtollige oliën om een schone basis te creëren d.m.v. een milk en lotion, reinigingsmousse óf -gel.
 • Diepte reiniging De dieptereiniging gaat een stap verder en reinigt grondig de poriën van uw huid d.m.v. een peeling. Dit helpt bij het verwijderen van diepere onzuiverheden en geeft uw huid een frissere uitstraling.
 • AHA-peeling: De AHA-peeling is ontworpen om dode huidcellen voorzichtig te exfoliëren en de textuur van uw huid te verbeteren. Dit resulteert in een gladdere en stralendere teint.
 • Stomen Door de huid te stomen in een gezichtsbehandeling kunnen we de huid verzachten, poriën openen en de huid voor bereiden op verdere behandelingen.
 • Onzuiverheden verwijderenTijdens deze stap behandelen we specifieke onzuiverheden, zoals comedonen (mee-eters) en millia’s (gerstekorrels) om uw huid egaler te maken en een gezondere uitstraling te geven.
 • Serum Een serum is een geconcentreerd huidverzorgingsproduct dat rijk is aan actieve ingrediënten en essentiële voedingsstoffen. Doordat de krachtige werkstoffen het serum diep door in de huid dringt, kan het zijn intensieve werking kan uitoefenen.
 • Ontspannende Massage – Een ontspannende massage om de bloedsomloop te stimuleren, de ontspanning te bevorderen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren.
 • Liftende Massage – Een liftende massage die verstevigt en het verbetert de bloedcirculatie, stimuleert de lymfedrainage, ontspant gezichtsspieren en draagt bij aan een jeugdige uitstraling.
 • Huidverbeterende massage – Een stevige gecombineerde bindweefselmassage en pincementsmassage de uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren.
 • Masker – Een rijk en voedend masker die zorgvuldig is samengesteld om uw huid te voorzien van specifieke ingrediënten, die gericht zijn op het verbeteren van de huidconditie.
 • Speciaal Masker Hier passen we een intensief masker toe, die kan variëren afhankelijk van uw behoeften en geselecteerde programma, zoals hydratatie, versteviging, of voeding, om uw huid te revitaliseren en te versterken.
 • Dag verzorging De behandeling wordt afgerond met een speciale dagelijkse verzorging om uw huid te beschermen en te hydrateren, waardoor u stralend de deur uitgaat.

Behandelingen die vaak worden gecombineerd met een gezichtsbehandeling:

Harsen Wenkbrauwen, Bovenlip en Kin.

Verven wenkbrauwen en/of wimpers.