Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Een professionele AHA peeling behandeling verwijdert dode huidcellen van het huidoppervlak, ter verbetering of verjonging van de huid. Bovendien kan je huid na de peeling de werkstoffen uit bijv. serums en maskers veel beter opnemen. Kleine beschadigingen in de huid, zoals pigmentvlekken, acne, kleine littekens en rimpels verdwijnen.

De Alpha Hydroxy Acids-peeling (AHA-peeling) is een behandelmethode voor huidaandoeningen zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne, acne littekens en voor de rijpere huid.

Alpha Hydroxy Acids (ook wel fruitzuren genoemd) komen van nature voor in fruit en andere levensmiddelen. Zij omvatten:
– Melkzuur, afkomstig uit zure melk
– Citroenzuur, afkomstig uit citroenzuur vruchten zoals sinaasappels
– Glycolzuur, afkomstig uit suikerriet.
AHA wordt al eeuwen gebruikt, zelfs Cleopatra gebruikte vermoedelijk melkzuur om haar rimpels en vlekken te verminderen.

Doeltreffendheid bewezen:
– Behandeling van de droge huid, acne en pigmentvlekken
– Het verminderen van fijne rimpeltjes
– Verbetering van de textuur

Door hun kleine moleculaire omvang kan AHA zeer doordringend zijn. In kleine doses heeft het een hydraterende werking op de huid. In grotere doses heeft het de neiging om de bindende krachten tussen de dode cellen van de hoornlaag te overwinnen. Zo versnellen ze het natuurlijke peelingproces en stimuleert het de vorming van een nieuwe en beter gehydrateerde hoornlaag.
AHA wordt in veel cosmetische producten gebruikt in lage concentraties. Hogere concentraties worden alleen gebruikt in professionele behandelingen. De intensieve peeling wordt met tussenpozen gebruikt van drie tot zes weken. De meest voorkomende AHA voor een peeling is glycolzuur. In tegenstelling tot andere chemische peelings, is AHA niet giftig voor de huid.

AHA PEELING


CURE & RESET TREATMENT – 50 MIN – €95

KEUZE UIT ÉÉN AHA PEELING OF INTENSIEF CHOLLEY PROGRAM OF HUIDVERBETERENDE MASSAGE

Herstel de huid met onze cure behandeling. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een AHA peeling of een INTENSIEF CHOLLEY PROGRAM, of een huidverbeterende massage en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

CURE & REPAIR TREATMENT – 75 MIN – €110

KEUZE UIT TWEE SPECIALISATIES EEN AHA PEELING OF INTENSIEF CHOLLEY PROGRAM – OF HUIDVERBETERENDE MASSAGE

Herstel de huid met onze cure behandeling. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een AHA peeling of een INTENSIEF CHOLLEY PROGRAM, of een huidverbeterende massage om de bloedcirculatie te verbeteren en de huid te verstevigen en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

CURE & RENEW TREATMENT – 90 MIN – € 125

EEN AHA PEELING EN INTENSIEF CHOLLEY PROGRAM EN HUIDVERBETERENDE MASSAGE

Herstel de huid met onze cure behandeling. De behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging om vuil en overtollig talg te verwijderen, een diepte reiniging om verstopte poriën aan te pakken en onzuiverheden te verwijderen, een AHA peeling en een INTENSIEF CHOLLEY PROGRAM, een huidverbeterende massage om de bloedcirculatie te verbeteren en de huid te verstevigen en tot slot wordt de behandeling afgerond met een oogcrème en dagverzorging om de huid te beschermen en te verzorgen.

Reserveren

De diepte peeling met fruitzuren is een behandelmethode voor huidaandoeningen zoals pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acne littekens en de rijpere huid.