Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Gefeliciteerd met jouw Wonderbox Giftcard! Je staat op het punt om een unieke ervaring te beleven. Met de wonderbox giftcard krijg je de kans om te genieten van de exclusieve wonderbox behandelingen die wij speciaal hebben samengesteld.

Wat maakt onze Huidspecialist salons zo uniek?

Bij Huidspecialist Kleverpark en Huidspecialist Plantage hebben we een passie voor huidverzorging en een toewijding om jou de best mogelijke behandelingen te bieden. Ons team van professionele huidspecialisten beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van huidverzorging. We begrijpen dat elke huid uniek is en vereist daarom persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen.

Hoe werkt de Wonderbox Giftcard?

Maak het verzilveren van jouw Wonderbox Giftcard eenvoudig. Volg deze stappen om jouw huidverzorgingsavontuur te beginnen:

Controleer of jouw voucher geactiveerd is en geaccepteerd op: www.wonderbox.nl

Kies online op site van wonderbox of giftforyou een van onze Wonderbox behandelingen.

Maak een afspraak met dezelfde belevenis die u heeft gekozen bij wonderbox, door telefonisch contact op te nemen of online via onze website. Laat ons weten dat je een Wonderbox Giftcard heb, zodat we jouw afspraak soepel kunnen inplannen.

U ontvangt van ter controle van ons een mail, zorg we ons de geactiveerde code bij het maken van een reservering of overhandig deze voordat de behandeling begint. Zo kunnen wij jouw reservering probleemloos verwerken en kun je zorgeloos genieten van jouw cadeau.

Maak vandaag nog jouw wonderbox/giftforyou afspraak online!

WONDERBOX CARE TREATMENT (+/- 45 min) – € 54,90
Een reinigende behandeling met een goede verzorging biedt de oplossing. Weg met die onzuiverheden en straal met een mooie egale huid. Ervaar een kalmerende en zuiverende gezichtsbehandeling, waarbij de huidstructuur wordt verbeterd. Oppervlakte reiniging, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Serum, Masker, Dag verzorging

Reserveren

WONDERBOX CARE & RELAX TREATMENT (+/- 60 min) – € 69,90
Een effectieve gezichtsbehandeling, zowel volledig aangepast aan uw huidtype, als een diversiteit van een verfrissende reiniging, een voedend masker en een ontspannende gezichtsmassage kunt u genieten. Daarnaast zult u zowel een stralende huid als een prachtig egale teint ervaren. Oppervlakte reiniging, Diepte reiniging / Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Serum, Indien nodig modelleren wenkbrauwen
Ontspannende massage of huidverbetering massage van decolleté en gelaat, Masker, Dag verzorging

Reserveren

WONDERBOX VERVEN EN EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN – € 20,-

Reserveren

WONDERBOX RUG, NEK EN SCHOUDER MASSAGE – €20,-

Reserveren

Contactgegevens

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte behandeling voor jouw behoeften? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Huidspecialist Kleverpark – Haarlem – 023 525 87 88

Huidspecialist Plantage – Beverwijk – 0251 30 60 00

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en jou een onvergetelijke behandeling te bieden bij Huidspecialist!

Wonderbox Wellness & Beauty

Belangrijk:

  • Uw vouchercode werkt alleen als u bij giftforyou of wonderbox een belevenis heeft gereserveerd
  • Er kan nooit geld terug gegeven worden op de vouchers.
  • Vouchers of boxen niet geldig bij ander akties