Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

De weg naar een betere huid

Bereik een gezonde en stralende huid met onze deskundige huidspecialisten

Bij onze huidspecialisten begrijpen we dat een gezonde huid erg belangrijk is voor je welzijn en zelfvertrouwen. Of je nu last hebt van acne, puistjes, littekens, ouderdom vlekjes, ouder wordende huid of andere huidproblemen, we willen je helpen om een betere huid te krijgen.

Persoonlijk plan op maat voor jouw huidprobleem en levensstijl

Onze deskundige huidspecialisten hebben een plan dat speciaal voor jou is gemaakt. We combineren de juiste behandelingen voor je huid met jouw levensstijl. We kijken niet alleen naar dingen van buitenaf die je huid beïnvloeden, maar ook naar dingen van binnenuit zoals voeding en hoe je leeft.

Onze huidspecialisten bieden oplossingen voor diverse huidproblemen

Onze specialisten zijn opgeleid om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acnesteelwratjeslittekensgerstekorrelshyperpigmentatie en huidveroudering. Of je nu graag snelle resultaten wilt of liever langzaam verbeteringen ziet, we doen ons best om je te helpen met een complete aanpak.

Advies voor een gezonde voeding en dagelijkse huidverzorging

Voor degenen die de beste resultaten willen, geven we ook advies over hoe je dagelijks je huid kunt verzorgen en wat je het beste kunt eten. We denken dat een gezonde huid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Door gezond te eten en je huid goed te verzorgen, kunnen we samen werken aan een gezonde en stralende huid.

Bereik jouw gewenste resultaten met onze kennis en begeleiding

Bij onze huidspecialisten krijg je een persoonlijke aanpak om je huid te verbeteren en je zelfvertrouwen terug te krijgen. We staan klaar om je te helpen met je reis naar een betere huid, maakt niet uit welk huidprobleem je hebt. Vertrouw op onze kennis en bereik de gezonde en stralende huid waar je naar verlangt.

Pak huidproblemen aan en creëer een stralende huid vol zelfvertrouwen!

Onze behandelingen

CURE & RESET 50 minuten € 95,-

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Fruitzuur peeling AHA of Huidherstellend Masker

CURE & REPAIR 75 110

CURE & RENEW 90 125