Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Henna Brows: Natuurlijke Perfectie voor je Wenkbrauwen

Wat zijn Henna Brows?

Henna Brows zijn een revolutionaire manier om je wenkbrauwen een natuurlijke, volle en perfect gevormde uitstraling te geven. In plaats van traditionele wenkbrauwverf, wordt er gebruik gemaakt van henna, een natuurlijk product dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor het kleuren van haar en huid. Henna Brows bieden een langdurige, huidvriendelijke en veganistische oplossing voor het stylen van je wenkbrauwen.

Voordelen van Henna Brows

 1. Langdurig resultaat: Henna kleurt zowel de haartjes als de huid, waardoor je wenkbrauwen tot wel zes weken perfect gestyled kan blijven.
 2. Natuurlijk en veilig: Henna is een natuurlijk product zonder agressieve chemicaliën, wat het een veilige keuze maakt voor de gevoelige huid.
 3. Vegan en cruelty-free: Henna Brows zijn de ideale keuze voor bewuste consumenten die diervriendelijke en milieuvriendelijke producten verkiezen.
 4. Veelzijdige kleurkeuze: Henna is verkrijgbaar in diverse tinten, van lichtblond tot diepzwart, zodat er altijd een perfecte match is voor jouw natuurlijke haarkleur en huidtint.
 5. Huidverbetering: Naast het kleuren van je wenkbrauwen, verzorgt en conditioneert henna ook de huid, wat bijdraagt aan gezonde haargroei.

Hoe werkt de Henna Brows Behandeling?

 1. Vorm en Kleur: Onze gespecialiseerde brow stylist bespreekt jouw wensen en ontwerpt de perfecte vorm en kleur voor je wenkbrauwen.
 2. Reiniging en voorbereiding: De wenkbrauwen worden grondig gereinigd en eventuele ongewenste haartjes worden verwijderd voor een strak resultaat.
 3. Aanbrengen van henna: De henna wordt zorgvuldig aangebracht op de wenkbrauwen, waarbij zowel de haartjes als de huid worden gekleurd voor een volle look.
 4. Nabehandeling: Na de behandeling krijg je advies over de nazorg om het resultaat zo lang mogelijk te behouden.

Waarom kiezen voor Henna Brows?

Henna Brows zijn niet alleen een trend, maar ook een praktische en duurzame keuze voor iedereen die droomt van perfect gestylede wenkbrauwen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verbetering of een gedurfde, statement look, henna biedt de veelzijdigheid en natuurlijke schoonheid die je wenkbrauwen verdienen.

Wanneer mag u geen Henna Brows laten zetten?

Wanneer mag u geen Henna Brows laten zetten?

 • Wanneer u een PPD allergie hebt. Dit is een stofje wat onder andere ook in bruine haarverf zit
 • Wanneer u eczeem hebt op het te behandelende gebied
 • Wanneer de huid in en rondom de wenkbrauwen beschadigd is
 • Zwangerschap in overleg

Maak een afspraak

Ben je klaar om je wenkbrauwen naar een hoger niveau te tillen met Henna Brows? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Onze ervaren brow stylist staat klaar om je te helpen jouw ideale wenkbrauwlook te creëren!

Reserveren – Hennabrows en modelleren
Tijd 00:40 – € 40,00

Ontdek de magie van Henna Brows en geniet van een natuurlijke, langdurige perfectie voor je wenkbrauwen!