Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Welkom bij Huidspecialist, waar we gespecialiseerd zijn in het verwijderen van bloedblaasjes, ook bekend als Cherry Angioma. Bloedblaasjes zijn kleine, oppervlakkige vermeerderingen van bloedvatweefsel die zich manifesteren als rode, bolvormige plekjes variërend in grootte van 1 mm tot 1 cm. Hoewel ze vaak in grote aantallen op het lichaam voorkomen, zijn ze volstrekt goedaardig.

Ontstaan van bloedblaasjes:

Bloedblaasjes ontstaan meestal op middelbare leeftijd en kunnen in aantal toenemen naarmate we ouder worden. Hoewel de precieze oorzaak nog niet volledig bekend is, lijkt erfelijke aanleg een rol te spelen. Daarnaast kan blootstelling aan zonlicht ook een uitlokkende factor zijn voor het ontstaan van deze plekjes.

bloedblaasjes

Behandeling van bloedblaasjes:

Gelukkig kunnen we bloedblaasjes snel en effectief behandelen met behulp van het innovatieve Coagulatie Telegone apparaat. Bij deze behandeling maken we gebruik van een haarfijn naaldje, waarmee we het bloedblaasje onder invloed van stroom in enkele seconden dichtstollen of verbranden. Het resultaat is verbluffend: de bloedblaasjes verdwijnen nagenoeg pijnloos en zeer snel, zonder littekens achter te laten. In sommige gevallen kan er na de behandeling een klein korstje ontstaan, maar dit verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen en laat geen beschadigingen achter.

Veiligheid en geschiktheid van de methode:

Onze methode voor het verwijderen van bloedblaasjes is zeer veilig en bijzonder geschikt voor kleine oppervlakken. Dankzij deze geavanceerde methode zijn chirurgische ingrepen niet langer nodig, waardoor we de vorming van littekens kunnen voorkomen. U kunt dus gerust zijn dat u in goede handen bent en kunt rekenen op een zorgvuldige en professionele behandeling.

Reserveren:

Het verwijderen van bloedblaasjes met het Telegone apparaat bieden we aan voor de prijs van €27,50 per behandeling. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe eenvoudig en effectief het is om van deze onschuldige, maar soms storende plekjes af te komen.

Reserveren

Kortom, als u last heeft van bloedblaasjes en u wilt ze snel en definitief verwijderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze deskundige specialisten staan voor u klaar om u te helpen weer een gladde, egale huid te krijgen. Aarzel niet langer en neem contact op voor een afspraak. Laat bloedblaasjes uw zelfvertrouwen niet langer belemmeren, kies voor een professionele behandeling en straal weer als nooit tevoren!