Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Gefeliciteerd met jouw Bongo Smartbox Giftcard! Je staat op het punt om een unieke ervaring te beleven. Met de Bongo Smartbox Giftcard krijg je de kans om te genieten van de exclusieve Bongo behandelingen die wij speciaal hebben samengesteld.

Wat maakt onze Huidspecialist salons zo uniek?

Bij Huidspecialist Kleverpark en Huidspecialist Plantage hebben we een passie voor huidverzorging en een toewijding om jou de best mogelijke behandelingen aan te bieden. Ons team van professionele huidspecialisten beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van huidverzorging. We begrijpen dat elke huid uniek is en daarom persoonlijke aandacht vereist en een op maat gemaakte oplossing.

Hoe werkt de Bongo Smartbox Giftcard?

Maak het verzilveren van jouw Bongo Smartbox Giftcard eenvoudig door het volgen van deze stappen om jouw huidverzorgingsavontuur te beginnen:

Controleer of jouw voucher geactiveerd is en geaccepteerd op https://myaccount.bongo.nl/voucher/register of https://myaccount.bongo.nl/login

Kies online op de site van bongo één van onze Bongo belevenissen: Bongo cadeaubonnen.

Maak een afspraak met dezelfde belevenis die u heeft gekozen bij Bongo, door telefonisch contact op te nemen of online via onze website een afspraak in te plannen. Laat ons weten dat je een Bongo Giftcard heb, zodat we jouw afspraak soepel kunnen inplannen.

U ontvangt van te vooren ter controle van ons een mail, waarbij u de geactiveerde code kunt invullen. U kunt deze ook bij het maken van een reservering doorgeven of deze overhandigen voordat de behandeling begint. Zo kunnen wij jouw reservering probleemloos verwerken en kun je zorgeloos genieten van jouw cadeau.

Maak vandaag nog jouw Bongo afspraak online!

BONGO VERWENMOMENT (+/- 25 min) – € 29,90
Een rug-, nek- en schoudermassage voor dames Bongo-Verwenmoment

Reserveren

BONGO RELAX TREATMENT (+/- 40 min) – € 49,90

Een diep reinigende en huidverzorgende behandeling, vollding aangepast aan uw huidtype. De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, een diepte reiniging(peeling), onzuiverheden verwijderen, een masker en word afgesloten met een dag verzorging. U zult zowel een stralende huid als een prachtig egale teint ervaren. Bongo – Relax

Reserveren

BONGO DELUXE TREATMENT
Een intensief reinigende en huidverbeterende behandeling. De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, een diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, een crème/klei masker, een gezicht, nek en decolleté massage, een speciaal masker en word afgesloten met een dag verzorging. De behandeling stimuleert de vernieuwing van de huid en geeft het een boost. Bovendien verbetert het de huidstructuur, minimaliseert het fijne lijntjes en rimpels, en zuivert het de poriën. Bongo Deluxe

Reserveren

Contactgegevens

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de perfecte behandeling voor jouw behoeften? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Huidspecialist Kleverpark – Haarlem – 023 525 87 88

Huidspecialist Plantage – Beverwijk – 0251 30 60 00

Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en jou een onvergetelijke behandeling te bieden bij Huidspecialist!

BONGO-HUIDSPECIALIST

Belangrijk:

  • Uw vouchercode werkt alleen als u bij Bongo een belevenis heeft gereserveerd
  • Er kan nooit geld terug gegeven worden op de vouchers.
  • Vouchers of boxen niet geldig bij ander akties