Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

REINIGENDE BEHANDELING VOOR EEN VETTE EN ACNE HUID

Diep reinigende gezichtsbehandeling voor een vette en acne huid van Ainhoa.
Heb jij een vette of acne (gevoelige) huid dan is deze Ainhoa diep reinigende gezichtsbehandeling geschikt voor jou:

Reinigen
Het reinigen van eventuele make-up van de ogen en lippen met AINHOA SPECIFIC Eye and Lip Make-up Remover en het gezicht, nek en decolleté met de PURITY Ultra-Purifying Cleansing Gel . Hierna tonifiëren met de PURITY Facial Tonic.

Peeling
Als gezichtspeeling gebruiken we een chemische peeling. Hiervoor gebruiken we de SPECIFIC Glycolzuur peeling. Vervolgens tonifiëren we de huid met de PURITY Facial Tonic.

Onzuiverheden verwijderen
Verwijderen van onzuiverheden na de peeling zoals: comedonen en gerstekorrels. We reinigen de huid hierna nogmaals met de PURITY Ultra-Purifying Cleansing gel, voor een bacterie dodend effect en toniseren de huid met de PURITY Facial Tonic.

Masker
Het masker wat we aanbrengen is het PURITY Purifying Facial Mask. Dit laten we gedurende 15-20 minuten op het gezicht, hals en decolleté gelaten.

Afsluiting
We toniseren de huid met de PURITY Facial Tonic, Daarna gebruiken we de PURITY Purifying Fluid. We sluiten af met de PURITY Seborregulating cream.

Deze behandeling is de oplossing voor jouw huid. Een intensieve reinigende behandeling waarbij de beste werkstoffen worden gebruikt zoals o.a. Hops extract, Witte thee en Hamamelis extract.

Diep reinigende gezichtsbehandeling voor een vette en acne (gevoelige) huid.