Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Cholley combineert Zwitserse wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van fyto-cosmetica met de bewezen deugden van geneeskrachtige (Medicinale) therapeutische werking van planten.

In 1972, dr. Masset de Vallefort, internationaal bekende Zwitserse farmacoloog (Een farmacoloog onderzoekt naar de effecten van geneesmiddelen of andere stoffen op het lichaam). In zijn laboratorium heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen fyto-cosmetische behandelingen en productie van hoge kwaliteitsproducten. Vandaag wordt dit laboratorium nog steeds beschouwd als een leider op dit gebied.

In 1990 werd het bedrijf overgenomen door Cholley, een cosmetische huidspecialist, en haar broer Rick, een chemisch ingenieur. Beide zijn afstammelingen van een Perzische adellijke familie, die eeuwenlang heeft hun eigen schoonheid recepten ontwikkelde met zorgvuldig geselecteerde kruiden. Ze hebben een perfecte synergie tussen een traditionele know-how en de moderne wetenschap, die aanleiding geeft tot krachtige nieuwe behandelingen op het gebied van corrigerende esthetiek.

Cholley is bekend om zijn anti-aging behandelingen, waaronder Phytocell ICRAMP op basis van Stamcellen. De BIOREGEN HYALURONIC® PROGRAM, is een intensieve, herstellende en hydraterende behandeling die zichtbaar het uiterlijk en de verzorging van de huid verbetert. Ideaal voor de huid die de eerste tekenen van droogte of veroudering, rijpe en gevoelige huid.

Online Bestellen