Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Elke productlijn van Docteur Renaud wordt door een vrucht of bloem gesymboliseerd. Dit natuurlijk ingrediënt is in elk product van die lijn aanwezig.

Hydratatie

Framboos is één van de meest verfrissende bessen! We houden van zijn zoetzure geur die ons doet dromen van de zomer. Frambozenextract is rijk aan water, suikers en mineralen en heeft een hydraterende en verzachtende werking op de huid.

Verzachtend

Azuleen is een kamille-extract, het zijn pure donkerblauwe kristallen met unieke kalmerende en beschermende eigenschappen. Azuleen zorgt voor een directe vermindering van roodheden en ontstekingen en is ideaal voor de behandeling van de gevoelige, couperosehuid.

Zuiverend

De sprankelende kleur, het zurige vruchtvlees en de aromatische geur van limoen staan symbool voor frisheid en zuiverheid. Dankzij de hoge concentratie van fruitzuren wordt limoen van oudsher gebruikt om de huid te zuiveren. De hoge dosis vitamine C zorgt voor een egalisering van de teint, een gladdere huid en verfijnde poriën.

Verhelderend

Braambes vormt het hart van de verhelderende productlijn van Dr Renaud. Braambes remt de aanmaak van het melanine-pigment en helpt zo pigmentvlekken te voorkomen en te verminderen, ideaal voor een meer heldere en egale teint.

Anti-age

De prachtige iris heeft ook een anti-huidverouderingswerking! Het iris-extract stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, en zorgt dat de uitwisselingen tussen de verschillende huidlagen optimaal blijven. Rimpels zullen verminderen en de huid verstrakt!

Stralend

Worteltjes zijn de actieve ingrediënten voor een stralende teint. Worteltjes zijn rijk aan vitaminen en mineralen en bovenal beta-caroteen, dat de natuurlijke verdediging van de huid versterkt en de teint doet stralen.

Voeden

De geur van kokosnoot doet ons direct wegdromen. Van nature is kokosnoot rijk aan essentiële vetzuren, vitamine D en mineralen, zodat kokosnoot de ideale voeding is om uw droge huid comfortabel te maken.

Lichaam

Pêche is zalig zoet, het is rijk aan vitaminen en heeft een verzachtende en stimulerende werking op de huid, die daardoor fluweelzacht wordt. Pompelmoes is fris en bitter en geeft een verfrissend gevoel.

Online Bestellen