Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Huidverzorging met Darphin
Pierre Darphin, specialist dermatologie, introduceerde in 1958 een heel vernieuwend totaalconcept voor huidverzorging.

Na een grondige huidanalyse krijgt elke cliënt een persoonlijk advies op maat. Optimaal afgestemd op de behoefte van haar huid. Daarbij gebruik makend van effectieve zuiver plantaardige werkstoffen en innovatieve formules om te komen tot een buitengewoon gevoel en buitengewone resultaten.

Aromatherapie en fytotherapie
De weldaden van de natuur…’n lust voor alle zintuigen. In ieder opzicht aangenaam. Persoonsgerichte huidverzorging. Het samenspel van serums, essentiële oliën en crèmes voor resultaatgericht maatwerk. De natuur staat bij Darphin aan het hoofd van het laboratorium, waar alle technologie is gebaseerd op de aloude kunst en kennis van de aromatherapie. Alle Darphin-producten zijn samengesteld uit de zuiverste essentiële oliën en plantenextracten in optimale concentraties.

Het programma huidverzorgingsproducten van Darphin werkt op drie verschillende niveaus om de huid in optimale conditie te brengen en te houden:

1. Serums
Deze snel werkende, effectieve producten herstellen specifieke huidproblemen en voorzien de huid van een complex aan onmisbare dagelijkse voedingsstoffen. De serums worden ’s ochtends opgebracht, onder de dagcrème.

2. Essentiële oliën
Weldadige aromatische oliën brengen de huid in evenwicht en doen haar herleven. Ze reinigen de opperhuid, stimuleren het natuurlijke afweersysteem en verbeteren de werking van andere verzorgingsproducten. Ze worden ’s avonds gebruikt, voor de nachtcrème.

3. Crèmes
Het uitgebreide programma crèmes van Darphin is gericht op huidverzorging. Ze hydrateren en versterken de huid, bieden bescherming tegen kwalijke invloeden van buitenaf en gaan huidveroudering tegen. Ze worden ’s ochtends en ’s avonds opgebracht, na het serum of de essentiële oliën.

Online Bestellen