Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

SSR betekent Super Skin Rejuvenation. Deze huidverbeteringsbehandelingen voeren we uit met de Cleo Pro machine door middel van licht.

1. Anti-age Behandeling van fijne lijntjes, rimpeltjes en grove poriën

Het speciaal gefilterd licht (410 tot 1000Nm), de sterke energie en de frequentie van de flitsen geven een stimulans aan de fibroblasten om meer elastine en collageen aan te maken in de huid. De huid wordt strakker, de structuur wordt fijner en fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen en/of verdwijnen.

2. Behandeling van acné en actieve ontstekingen

De lichtflitsen geven een verwarming van de haarschacht en doden hiermee de bacteriën in de talgklier. Ontstekingen gaan weg en de huid herstelt.

3. BEHANDELING VAN HYPERPIGMENTATIES

De verwarming door de lichtflitsen zorgen ervoor dat het ‘pigmentklontje’ los in de opperhuid komt en dat het binnen 10 dagen eruit groeit. Na de behandeling wordt de hyperpigmentatie eerst donkerder daarna komt het als zwarte spikkeltjes uit de huid.

4. BEHANDELING VAN COUPEROSE EN ROSACEA

Het oxyhemoglobine in de adertjes vangen de lichtflitsen op en zetten deze om in warmte, hierdoor „smelten“ de adertjes dicht. Bij rosacea geeft het tevens een desinfectie aan de ontsteking.