Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Cupping Massage is een oude oosterse therapie die het meest bekend staat om de behandeling van het lichaam, omdat het helpt bij de afgifte van gifstoffen, drainage van het lymfesysteem, los maken van verklevingen in de huid, verlichting van spierspanning, verplaatsing van stagnerende energie banen en meer.

De meest levendige huid heeft altijd een goede doorbloeding, de gezichtscupping doet precies dat. Massage cupping verhoogt de microcirculatie, brengt bloed en zuurstof naar de plek waar de huid het nodig heeft en levert uiteindelijk de bouwstenen van collageen, het resultaat is een prachtige huid.

Zonder bloed, zuurstof en de voedingsstoffen die het nodig heeft, ziet de huid er verslapt, doorgezakt en saai uit …

Andere voordelen zijn:
– Chronische hoofdpijn verlichten.
– Verlichten van spierspanning in het voorhoofd en de kaak.
– Het vermogen om de effectiviteit van hoogwaardige huidverzorgingsingrediënten te verbeteren.


De gedachte aan gezicht cupping kan sommige een beetje nerveus maken, vooral als hun enige referentiepunt dat van grote zuigsporen is, zoals die gezien bij topsporters. Dit is echter niet het geval bij het werken met gezichts- en lichaamscupping van medische kwaliteit. Wees ervan verzekerd dat je huid klaar is voor een nacht in de stad!

Cupping gezichtsbehandeling:
* Oppervlakte reiniging
* Aromatische Olie
* Cupping Massage
* Masker
* Serum
* Dag verzorging

Het kopgedeelte van de gezichtsuitdrukkingen met magnetische infusie bevat vooraf geselecteerde essentiële oliën die op de huid van de cliënt zijn afgestemd. Werkend in een zacht, glijdend patroon van lymfatische drainage, worden teeny kleine kopjes over het gezicht, de ogen, de nek en de borst getroffen. Deze beweging helpt stagnatie en vloeiende congestie te verminderen – de in combinatie met cupping van het gezicht kunnen we veel voorkomende problemen aanpakken:
* verminderen wallen rond de ogen
* dikke lippen.
* glad weefsel langs de kaaklijn en wangen.
* minimaliseer zakken voor de ogen
* verbeteren gezichtscirculatie
* juiste vale glansloze huid
* rimpels en fijne lijntjes.
* stimuleer collageen en elastine.

Cupping van het lichaam
Huidspecialisten kunnen de voordelen van het cuppen van het lichaam bespreken voor een breed scala aan aandoeningen – waarvan vele de mobiliteit kunnen belemmeren, de prestaties kunnen beïnvloeden en het gevoel van algeheel welzijn kunnen aantasten. Voor lastige vet- en / of cellulitisafzettingen kan ons team met u praten over afslank kits die cellulitis kunnen aanpakken om vetreductiebehandelingen te kunnen versnellen.

Cupping lichaamsbehandeling
* Warme compres
* Peeling
* Cupping Massage
* Body Mask
* Cellulite creme

Voordelen van Body Cupping :
Verhoogt de bloedcirculatie.
Activeert lymfe drainage.
Ontspant en verklevingen voor een gladdere huid.
Vermindert fijne rimpels – Verstrakking en afslanken van de benen, dijen.
Ontgiften