Telefoonnummer

023 525 87 88

Mail

info@huidspecialist.nl

Als gedreven zelfstandig ondernemer zoek je een plek waar je jouw klanten kunt verwelkomen en je praktijk verder kunt uitbreiden. Bij Huidspecialist bieden we jou de perfecte oplossing!

Waarom kiezen voor een cabine bij Huidspecialist?

Geniet jij van de vrijheid als zelfstandig ondernemer maar mis je het contact met collega specialisten of bestaat je huidige klantenbestand nog niet uit voldoende klanten om een eigen salon te openen? Dan heeft Huidspecialist de oplossing! Zowel in Haarlem als Beverwijk draait alles om kwaliteit en persoonlijke aandacht. Met een professionele omgeving, hoogwaardige producten en uitstekende service, staan we garant voor een optimale werkplek.

Met ons eigen team van schoonheidsspecialisten bieden wij klanten behandelingen op gebied van anti aging, huidverbetering, huidproblemen en laser behandelingen. Als zelfstandig ondernemer profiteer je van deze samenwerking in een collectief verband. Als Schoonheidsspecialist, Huidtherapeut, (Medische) Pedicure, Nagelstyliste, of in een ander aspect van uiterlijke verzorging; kun je bij Huidspecialist je concentreren op je passie.

BEZIT JIJ DE VOLGENDE KWALITEITEN? DAN BEN JIJ EEN MATCH!

 • Je durft te ondernemen en neemt graag initiatief.
 • Je bent zelfstandig en hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid.
 • Je toont interesse in mensen, geniet ervan om hen te adviseren en streeft ernaar hen een positieve ervaring te bezorgen.
 • Als ondernemer identificeer je je met onze vooraanstaande merken Ainhoa en Cholley, die zich bevinden in het topsegment van de cosmeticamarkt.

VOORDELEN HUREN CABINE BIJ HUIDSPECIALIST

 • Lage investering en laag financieel risico
 • Je profiteert van een solide klantenbestand en marketingondersteuning, wat zorgt voor een continue stroom aan nieuwe klanten.
 • Werken in een team van collega-ondernemers geeft je de vrijheid van zelfstandigheid met de steun van succesvolle vakgenoten.
 • Samen bedenken we regelmatig acties en promoties om de omzet te verhogen en de salon te laten groeien.
 • Als lid van ons team krijg je toegang tot interne trainingen en ondersteuning, waaronder adviesverkoop, gastvrijheid en meer.

PRODUCTEN / CENTRALE INKOOP

 • In de salon maken we gebruik van de professionele producten van AINHOA, CHOLLEY, BEAUTY IMAGE. Wanneer je een cabine huurt bij Huidspecialist profiteer je van een gezamelijke inkoop en trainingen waarmee je je omzet kan verhogen.
 • Daarnaast is het niet nodig om bij de start, in 1 keer een groot bedrag te investeren zoals bijvoorbeeld de salon en verkoop producten. Je rekent af aan de hand van je verbruik. Verkoop je een product dan betaal je alleen de inkoopsprijs en is de omzet van jou. De inkoop en voorraad wordt door 247cosmetics verzorgd. 

KASSA, KLANTBEHEER, AGENDA & ONLINE PLANNEN

 • Wij bieden ondersteuning bij het maken van afspraken en het beheren van de agenda via Salonized voor elke specialist. Daarnaast beschik je over een kassasysteem, reserveringssysteem en klantenadministratie.

DE BESCHIKBARE CABINES

Onze cabines zijn voorzien van alle benodigdheden voor een comfortabele werkdag, inclusief meubilair en basisvoorzieningen zoals gas, water en elektriciteit. De praktijkruimtes zijn +/- 12m2

HUURPRIJZEN:

We bieden verschillende opties aan, inclusief flexibele dagdelen. Daarnaast hebben we speciale regelingen voor startende ondernemers om de opstartkosten te verlagen.

De huurprijzen zijn inclusief servicekosten en support, zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van de consumptie voor klanten, tijdschriften, wasmachine, aankleding / presentatie van de salon en dagelijkse schoonmaak. Onze support bestaat uit o.a. gezamenlijke reclame – op de website met 1 of meerdere pagina’s voorzien van persoonlijke informatie, openingstijden, online plannen en je prijzen inclusief onbeperkte aanpassingen en onderhoud, gecombineerd met reclame op oa. Flyers, Google, Instagram en Facebook.

De ruimtes zijn beschikbaar in 3 dagdelen. 
Dagdeel 1 is van  9:00 tot 13:00 uur (4 uur)
Dagdeel 2 is van 13:30 tot 17:30 uur (4 uur)
Dagdeel 3 is van 18:00 tot 22:00 uur (4 uur)
Tussen elk dagdeel is er 30 min tijd ingepland om je voor te bereiden (15 min) en schoon te maken (15 min). Meerdere dagen huren? Dan kijken we samen naar de prijs. 

Voor 8 uur € 45,-* 
Voor 12 uur € 68,-*

De vergoeding is inclusief gebruik van gas, water en licht.
*Excl. BTW *Minimaal 1 hele dag van 8 uur per week *Extra opties komen boven op de basis prijs.

De ruimtes worden volledig gemeubileerd aangeboden. Bij fulltime gebruik heb je de vrijheid om je eigen stoel te gebruiken. Het gebruiksmateriaal, gereedschap en salonproducten dien je zelf aan te schaffen, zodat je alle vrijheid hebt om zelf te kiezen met welk gereedschap je wilt werken.

Ben je startende of heb je helemaal geen budget om bij de start van alles te moeten aanschaffen maar wil je wel heel graag de kans om voor jezelf te beginnen? Dan hebben wij de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief om het benodigde materiaal, gereedschap en salonproducten aan te schaffen.

Bij de start gebruik je de ruimte voor minimaal 6 maanden. Je betaald een garantie van 2 maanden (bij beëindiging en geen achterstand ontvang je dit bedrag weer terug). De vergoeding voor het gebruik van de ruimtes wordt per maand betaald.

INTERESSE?

Ben jij die gedreven en gepassioneerde ZZP’er? Heb jij de ambitie om zelfstandig te werken en wil je gebruik maken van 1 van onze cabines? Plan dan een afspraak voor een kennismaking en rondleiding!

Email: info@huidspecialist.nl Telefoonnummer: 0235258788 (Haarlem) / 0251306000 (Beverwijk) WhatsApp of Bel: 0651666651 (E. Sikkema)

Met vriendelijke groet,

Huidspeciallist