JE EIGEN FLEXPLEK?

JE EIGEN FLEXPLEK BIJ TEAM FOR BEAUTY?
Werken in het concept betekent werken met topproducten gecombineerd met service. Hoogwaardige kwaliteitsproducten met een persoonlijke benadering staan centraal binnen het concept.

De Team for Beauty formule is gebaseerd op: samenwerking en ondersteuning van je salon, zodat je als fulltime of parttime zelfstandig ondernemer je kan concentreren op je klanten en je werk als Schoonheidsspecialist, Huidtherapeut, PMU artist, Pedicure, Nagelstyliste en gelijke waardige zelfstandige in het uiterlijke verzorgingsbedrijven. Je betaalt een vergoeding voor het gebruik van de ruimte een cabine, stoel, inclusief alle faciliteiten, en maakt gebruik van ons supportpakket tegen een vast bedrag.

WIL JE ALS ONDERNEMER (ZZP-ER) AAN DE SLAG?

PROFIEL

Durf je te ondernemen. Neem je eigen initiatief. Kan je goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ben je geïnteresseerd in mensen, vindt je het leuk om hen te adviseren en bezorgt klanten graag een goed gevoel. Ben je een ondernemer die zich kan identificeren met onze topmerken Ainhoa en Cholley, Beauty Image uit het topsegment van de cosmeticamarkt.

Als ondernemer (zzp-er) profiteer je van de kennis, ervaringen en ondersteunt de organisatie je in:

MARKETING

Als ondernemer profiteer je van een uniek supportpakket.
Team for Beauty zorgt voor naamsbekendheid en er worden acties bedacht welke er voor zorgen dat de ondernemers extra nieuwe klanten in de salon krijgen.

PRODUCTEN / CENTRALE INKOOP

In de salon maken we gebruik van de professionele producten van AINHOA, CHOLLEY, BEAUTY IMAGE, DIVERSE SALONARTIKELEN. 247cosmetics
Met deze productlijnen heb je een complete verzorging en assortiment binnen handbereik.
Het is aan te bevelen om met deze producten te gaan werken. Je profiteert dan van een gezamenlijke inkoop en trainingen.
Daarnaast is het niet nodig om bij de start, in 1 keer een groot bedrag te investeren zoals bijvoorbeeld de salon en verkoop producten. Je rekent af aan de hand van je verbruik.
Verkoop je een product dan betaal je alleen de inkoopsprijs en is de omzet van jou.
De inkoop en voorraad wordt door Team for Beauty verzorgd.

KASSA, KLANTBEHEER, AGENDA & ONLINE PLANNEN

Team for Beauty assisteert de ondernemer met de reserveringen voor de agendabeheer via salonized voor elke ondernemer, heeft een kassa systeem, reservering systeem en klantenadministratie;

TRAININGEN EN OPLEIDINGEN

Tijdens de trainingen worden de volgende onderwerpen behandeld:
– Verkoop; met praktijkgerichte cases wordt er tijdens deze training rollenspellen geoefend om op een leuke manier en zonder ‘ push’ -methode een product te adviseren en te verkopen.
– Salon; bij deze training staan de salonproducten en de salonbehandeling van Team for Beauty centraal.
– Make-up workshop; er wordt tijdens deze training aandacht gegeven aan het organiseren van een make-up workshop.

EN NOG MEER…

– Juridische en fiscale zaken;
– Verzekeringszaken;
– Conceptontwikkeling.

VOORDELEN

– Meer kunnen verdienen op basis van je eigen inzet, motivatie en kwaliteit.
– Profiteren van een professioneel marketing, reclame en website.
– Je krijgt vier dagen per jaar vaktechnische inspiratie en training.
– Klanten worden ontvangen, afspraken worden gemaakt.
– Je hebt de beschikking over meerdere productlijnen die worden verkocht,
waarmee je je omzet kunt vergroten.
– Een lage investering en een laag financieel risico.
– Je werkt voor jezelf, maar ook in teamverband met collega-ondernemers.
– Je kan gebruikmaken van de ervaring van succesvolle vakgenoten.
– Profiteren van een professioneel marketing- en pr-programma.
– Je kan je klanten bestand overdragen naar een nieuwe ondernemer
– Zelf je werktijden bepalen.

DE CABINE EN/OF WERKPLEK

Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar. De praktijkruimtes zijn oa. voorzien van behandelstoel, verwarming, water aansluiting/afvoer en elektriciteit.

De praktijkruimtes zijn +/- 15m2
Dag van 8 uur € 67,50-*
Dag van 12 uur € 87,-*
excl. BTW minimaal twee dagen per week.
De vergoeding is inclusief gebruik van gas water en licht.

Ruimtes worden geheel gemeubileerd gefaciliteerd. Bij full-time gebruik heb je de mogelijkheid om je eigen stoel te gebruiken. Gebruiksmateriaal, gereedschap en salonproducten zelf schaffen. Je hebt alle vrijheid om zelf te bepalen met welk gereedschap je werkt.

Ben je startende of heb je helemaal geen budget om bij de start van alles te moeten aanschaffen maar wil je wel heel graag de kans om als ondernemer te starten? Dan hebben wij de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief om het benodigde materiaal, gereedschap en salonproducten aan te schaffen.

Bij de start, gebruik je de ruimte voor minimaal 12 maanden.
Bij de start betaal je een garantie van 2 maanden (bij beëindiging en geen achterstand ontvang je dit bedrag weer terug).

De vergoeding voor het gebruik van de ruimtes worden per maand betaald.

SERVICEKOSTEN

Naast de vergoeding betaal je per dag een bijdrage voor de servicekosten zodat je onbeperkt gebruik kunt maken van de consumptie voor klanten, tijdschriften, wasmachine, aankleding / presentatie van de salon.
Dit kost € 5,-* per dag

SUPPORT

Gezamenlijke reclame – Huidspecialist website met 1 of meerdere pagina’s voorzien van persoonlijke informatie, openingstijden, online plannen en je prijzen inclusief onbeperkte aanpassingen en onderhoud, gecombineerd met reclame op oa. Flyers, Google en Facebook.
Onze gastvrijheid en service staat is helpen bij het aannemen van je telefoon en afspraken inplannen of zelfs voor je afrekenen in je op je eigen salonware account.
Support Kosten: zijn afhankelijk van het soort pakket wat je afneemt. Vaste kosten zijn € 2.50 per dag.

OMZET GARANTIE

Om startende ondernemers een steuntje in de rug te geven, kiezen wij ervoor om de onzekerheid bij deze ondernemers weg te nemen. (je start met een omzetgarantie, zodat je verzekerd bent van een inkomen terwijl je jouw klantenkring opbouwt).

Heb je interesse neem contact op met Dhr. E. Sikkema
06-51666651

Met vriendelijke groet,

Team for Beauty