Pedicure

Vakkundige pedicure

Pedicurebehandeling All inclusive € 45,-
Voeten desinfecteren, nagels knippen, eelt verwijderen, eventueel verwijderen van een likdoorn , nagels mechanisch polijsten, eelt snijden, reinigen nagelomgeving, insmeren van de voeten met een verzorgende crème.
Reserveren

Pedicurebehandeling € 30,-
Voeten desinfecteren, nagels knippen, nagels mechanisch polijsten, eelt mechanisch vijlen, reinigen nagelomgeving, insmeren van de voeten met een verzorgende crème.
Reserveren

Pedicurebehandeling en likdoorn verwijderen € 40,-
Voeten desinfecteren, nagels knippen, en verwijderen van een likdoorn behandeling, nagels mechanisch polijsten, eelt mechanisch vijlen, reinigen nagelomgeving, insmeren van de voeten met een verzorgende crème.
Reserveren

Pedicurebehandeling en eelt verwijderen € 40,-
Voeten desinfecteren, nagels knippen, en verwijderen van overmatig eelt, nagels mechanisch polijsten, eelt mechanisch vijlen, reinigen nagelomgeving, insmeren van de voeten met een verzorgende crème.
Reserveren

PEDICURE + GELLAK NAGELS

Pedicurebehandeling Nagel en Voetverzorging + Gellak € 50,-
Voeten desinfecteren, nagels knippen, nagels mechanisch polijsten, eelt mechanisch vijlen, reinigen nagelomgeving, Gellak insmeren van de voeten met een verzorgende crème.
Reserveren

Pedicurebehandeling All inclusive € 65,-
Voeten desinfecteren, nagels knippen, eelt verwijderen, eventueel verwijderen van een likdoorn of ingroeiende teennagel behandelen, nagels mechanisch polijsten, eelt mechanisch vijlen, reinigen nagelomgeving, insmeren van de voeten met een verzorgende crème en gellak.
Reserveren

Gellak verwijderen vanaf € 12,50* (15 min)
*Indien de gellak door een andere salon geplaatst is, kan er een meerprijs voor het verwijderen gerekend worden.

Deelbehandelingen
Likdoorn behandeling – € 17,50
De pedicure kan de likdoorn vakkundig verwijderen. Als dit regelmatig gebeurt door middel van snijden, frezen en drukvrij leggen, kan de likdoorn op den duur kleiner worden en zelfs verdwijnen mits de oorzaak wordt opgeheven.
Reserveren

Eelt verwijderen behandeling – € 17,50
Eelt verwijderen wordt door middel van snijden en frezen gedaan. Dit is absoluut pijnloos, het gaat immers om dode huidcellen waar geen zenuwen in zitten. Regelmatige behandeling helpt problemen als likdoorns en kloven te voorkomen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende crème. Deze houdt de huid zacht en soepel.
Reserveren

Wratbehandeling met Cryotherapie – € 17,50
Cryotherapie is een nieuwe methode om snel en pijnloos wratten te verwijderen. Middels een zeer dunne stift wordt diep gekoelde stikstof in het wratweefsel gespoten en verdwijnt de wrat na verloop van tijd. Afhankelijk van de grootte en de diepte van de wrat zijn meerdere behandelingen nodig.
Reserveren

Vakkundige pedicure(s), lid van de branche-organisatie pro-voet